Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

[Terör saldırılarını kınıyoruz] Şehitlerimize Allah’tan rahmet yaralılarımıza acil şifa diliyoruz.

Ulusumuzun huzurunu bozmak için her fırsatta saldırıya geçen, asker ve polisimizin canına kast eden hain PKK terör örgütü, kanlı yüzünü bir kez daha gösterdi.

Son dönemde yitirdiğimiz asker, polisler ve sivillerin acısını yaşarken, bugün aldığımız iki acı haberle daha da sarsıldık .

Malatya yolu üzerindeki, Sürsürü Mahallesi Çayda Çıra Kavşağı’nda bulunan Elazığ Emniyet Müdürlüğü‘ne saat 09.20 sıralarında bombalı araçla saldırı düzenlendi. Saldırıda 3 polis memurunun şehit oldu, 14’ü ağır, 217 kişi de yaralandı.

Elazığ’daki yürek yakan bir elim haber den saatler sonra bir acı haber de Bitlis’ten geldi. Görevlerini yapmak üzere yola çıkan polislerimiz kanlı terör örgütü PKK’nın hain ve kalleşçe saldırısına maruz kaldı. Bitlis’teki PKK saldırısında 5’i asker, 1’i köy korucusu 6 güvenlik görevlisi şehit oldu, 7 asker yaralandı. Bu saldırı yüreklerimizi bir kere daha dağladı.

Bugüne kadar vatan, millet, din ve bayrak uğrunda canlarını feda eden bütün kahraman polis ve askerlerimize, Allah’tan rahmet, yaralı kardeşlerimize acil şifalar diliyoruz.

Anadolumuz’un bağrında ocağına ateş düşen kederli ailelerine, evlatlarına, yakınlarına ve Türk Silahlı Kuvvetlerimiz ile Polis Teşkilatımızın değerli mensuplarına başsağlığı dileriz.

Cenab-ı Hak, aziz milletimizi ve tek bir ferdini bile dünyalara değişmeyeceğimiz, Türk Silahlı Kuvvetlerimizin ve Emniyet Teşkilatımızın kahraman mensuplarını benzer bela ve musibetlerden muhafaza buyursun.

ukraynahaber

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]