Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
DünyaHaberler

Erdoğan’ın dikta rejiminden korkan baba, NBA’de oynayan oğlunu reddetti

Türkiye’de 15 Temmuz’daki karanlık hain alçak darbe girişimi akabinde oluşturulan “korku atmosferinden” muhalif parti liderlerinin yanı sıra sıradan aileler de nasibini almaya devam ediyor.

Amerikan Basketbol Ligi National Basketball Association (NBA) takımlarından Oklahoma City Thunder forması giyen Türk profesyonel basketbol oyuncusu 2.11 m boyundaki Enes Kanter‘in babası Medeniyet Üniversitesi Öğretim Görevlisi Mehmet Kanter, geçtiğimiz günlerde açığa alınmış ve hakkında soruşturma başlatılmıştı.

Medeniyet Üniversitesi, Erdoğan Rejimi’ne yaranmak için “darbeci” yaftası Hocaefendi’yi  seven Enes’in babasını işten atılınca baba Mehmet korkudan dün gurur duyduğu evladını reddetti. Babasının ve ailesinin Erdoğan Rejimi’nin korkusundan inkar ettiği Kanter ise soyadını eğitimine katkılarından dolayı “Gülen” yaptı. Enes Kanter sosyal medyada yaptığı açıklamada, “Hocaefendi yolunda anam, babam, sülalem feda olsun!” dedi.

Hizmet Hareketi’ne yakınlığıyla bilinen NBA oyuncusu Kanter, babasının yazdığı “evlatlıktan reddetme” mektubuna cevap verdi. Kanter, yazdığı cevapta “Hocaefendi yolunda anam, babam, kardeşlerim tüm sülalem feda olsun” dedi ve yazdığı metnin sonuna “Enes (Kanter) Gülen” imzasını attı.

Mehmet Kanter’in, tüm sülalesi adına Erdoğan’a, oğlunu evlatlıktan reddettiğini dair yazdığı mektup:

Enes Gülen’in resmi Twitter hesabından paylaştığı cevap şöyle:

ukraynahaber

Erdoğan’ın dikta rejiminden korkan baba, NBA’de oynayan oğlunu reddetti

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]