Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Ukrayna’dan Türkiye’ye giden ziyaretçi sayısı yüzde 45 arttı

Türkiye’ye 2016 yılı Ocak-Haziran döneminde giden yabancı ziyaretçi sayısı yüzde 28’e yaklaşan oranda azalırken Ukraynalı turist sayısı yüzde 45 oranında artış kaydetti. Türkiye’nin büyük kriz yaşadığı Rusya’dan ise 6 ayda ziyaretçi sayısı yüzde 87’yi aşan oranda düştü.

2015’in 6 aylık diliminde 1,4 milyonu aşkın ziyaretçinin gittiği Rusya’dan bu yılın 6 ayında gidenlerin sayısının 183 bin 828’e kadar indiği görüldü.

Öte yandan, ilk açıklanan ve geçici olduğu belirtilen verilere göre Ukrayna’dan gidenlerin oranı da söz konusu dönemde yüzde 46’ya yakın bir artış gösterdi. Ukrayna’dan yılın ilk yarısında 415 bine yakın ziyaretçi gittiği bildirildi.

| UKRAYNA HABER

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]