Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

İşte: AK Parti’nin bütün iç yazışmaları… attıkları mailler…

Dünya çapında pek çok siyasi lider, şirket ve kuruluşun sızdırılan iç yazışmalarını yayımlayan WikiLeaks, hafta başında Türkiye’nin siyasi güç hiyerarşisi hakkında çok sayıda belge yayınlayacağını duyurmuş, dün de söz konusu belgeleri yayınlamıştı.

Belgelerin yayınlanmasının ardından WikiLeaks’in internet sitesine erişimde sorunlar yaşanmaya başlamıştı.

TİB’in internet sitesinde yapılan sorguda, internet sitesi hakkında “5651 sayılı Kanun uyarınca yapılan teknik inceleme ve hukuki değerlendirme sonucunda bu İnternet sitesi (www.wikileaks.org) hakkındaki Telekomünikasyon İletişim Başkanlığı’nın 19/07/2016 (tarihli)… kararına istinaden… idari tedbir uygulanmaktadır” uyarısıyla karşılaşıldı.

WikiLeaks internet sitesinde yer alan bilgiye göre AK Partisi’ne ait akparti.org.tr ile biten 762 eposta adreslerinden 2010 ile 2016 arasında gönderilen 294,548 e-posta dün saat gece saat 2300 itibariyle aranabilir şekilde yayımlanmaya başladı.

AKP’lilerin birbirlerine attıkları maillerde kelime araması yaparak ilgilendiğiniz konuyu öğrenebilirsiniz. Kim ne de miş kim kim hakkında ne düşünüyor hepsi açık açık ortaya saçılmış… Samanlıkta iğne aramak zor değil ilgilendiğiniz konuyu girdiğinizde çıkıyor.

İşte o link: https://wikileaks.org/akp-emails/

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]