Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Turkcell’in Ukrayna’daki Markası Lifecell Oldu

Turkcell’in Ukrayna’da yüzde 100 hissesine sahip olduğu, ‘Life:)’ markasında imaj değişimine giderek ‘lifecell’ oldu.

Konu ile ilgili yapılan açıklamada marka değişimiyle yeni bir atılımın planlandığı bildirildi.

Life:) gülen yüzlü markasına yerine hisselerin tamamına sahip olan Turkcell’in renklerini, amblemini ve adını çağrıştıran lifecell geldi. Şirket logosunda ‘kırmızı-beyaz’ yerine Ukrayna bayrağını çağrıştıran Turkcell’in ‘sarı-mavi’ renkleri kullanıldı.

Ukrayna pazarı Turkcell’in yenilikleri, en başarılı uygulamalarını ilk olarak denediği pilot pazar olarak biliniyor. Abone sayısında Kyivstar ile Vodafone (MTS)’den sonra üçüncü sırada bulunan lifecell iddialı tarifleriyle dikkat çekiyor.

Lifecell hâlihazırda 3G+ üçüncü nesil mobil internet alt yapısıyla 5 milyon 400 bin aboneye hizmet veriyor. Sloganını da; “Geleceğe bağlan” olarak değiştiren lifecell, ülkede ilk sıraya yükselmeyi hedefliyor.

YUNUS ERDOĞDU | KİEV – CİHAN

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]