Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Erdoğan, mektubu göndermeden önce Poroşenko ile görüşmüş

Ukrayna Cumhurbaşkanı Petro Poroşenko, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Putin’e yazdığı mektupla ilgili açıklamalarda bulundu. Mektubu göndermeden önce Erdoğan’ın kendisini aradığını belirten Poroşenko, Erdoğan’ın mektupta Rusya’dan özür dilemediğini düşündüğünü söyledi.

Mektubu göndermeden önce Poroşenko ile kısa bir telefon görüşmesi gerçekleştirdiklerini söyleyen Ukrayna lideri, “Erdoğan mektubu göndermeden önce beni aradı. Mektup hakkında biraz konuştuk ve halihazırda devam eden projelerimiz ilerletilmesi ve geliştirilmesi konusunda anlaştık.” dedi.

ERDOĞAN ÖZÜR DİLEMEDİ

Brüksel’de Avrupa Birliği liderleriyle görüşmesi sonrasında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Poroşenko, “Erdoğan, Putin’e kaleme aldığı mektupta ölen pilotun ailesine başsağlığı dilemiş. Yazıyı okuduğum kadarıyla şunu anlıyorum ki orada söz konusu, ölen pilotun ailesi. Bana göre Türkiye Cumhurbaşkanı Erdoğan’nın buradaki pozisyonu çok anlaşılır.” diye ifade etti.

BRÜKSEL – MuhabirAjans

 

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]