Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

[ВІДЕО] Микола Кулеба привітав учасників Міжнародного фестивалю мов та культур в Німеччині

В рамках робочого візиту до Федеративної Республіки Німеччина Уповноважений Президента України з прав дитини Микола Кулеба привітав учасників XIV Міжнародного Фестивалю мов та культур. У Фестивалі беруть участь понад 2000 учасників – діти та молодь із 160 країн світу, серед них і українка, тринадцятирічна Ніна Бойкова.

«Я щасливий бути поруч з вами на цьому святі дитячих талантів та світових культур. Гордий тим, що серед учасників є й представниця України. Цей Фестиваль демонструє багатство та різнобарв’я культур, мов, традицій. Він нагадує, що усі народи світу рівні у своїх правах, заслуговують на  повагу і толерантне ставлення до себе», – зазначив Микола Кулеба у вітальному слові.

Уповноважений зауважив, що діти приїхали із різних куточків планети, але зуміли потоваришувати і об’єднатись навколо спільної мети – дарувати красу та добро. Так само і дорослі мають усвідомити, що лише в любові, взаємній повазі та спільними діями ми можемо створити сприятливі умови для безпечного, благополучного і мирного життя наших дітей

Учасників фестивалю також привітала українська співачка, переможниця цьогорічного конкурсу Євробачення Джамала.

«Це велика честь для мене бути на цій сцені серед надзвичайно талановитих дітей. Я думаю, створюючи майбутнє, ми маємо пам’ятати про наше коріння. Якщо ми поважаємо свою культуру, свою мову, свою історію, ми вчимося поважати й інші культури», – наголосила Джамала.

Міжнародний Фестиваль мов і культур, організований Міжнародною Асоціацією турецької мови, стартував у 2003 році. З того часу, це щорічне святкування різноманітності мов і талантів усього світу. Кожного року тисячі дітей та молодих людей беруть участь у Фестивалі, який проходить вже в 30-ти країнах.  Діти танцюють, співають, читають, демонструють свої таланти та  об’єднуються навколо спільних цінностей – добра, толерантності і дружби.

| UKRAYNA HABER

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]