Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Erdoğan’ın damat ve torunla yaptığı Amerika gezisi Türk milletine 2 milyon dolara patladı

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın, efsane boksör Muhammed Ali’nin cenaze töreni için ABD’ye yaptığı yolculuk hâlâ gündemde…

Erdoğan, geçen perşembe günü Muhammed Ali için 1960 yılında ilk profesyonel boks maçını kazandığı Freedom Hall’da gerçekleştirilen törene katıldı ve Fatiha okudu. Ancak ikinci törene katılmayıp, apar topar Türkiye’ye döndü. Perde arkasında Erdoğan’ın, kişisel isteklerinin Ali’nin ailesi tarafından kabul edilmemesi üzerine dönme kararı aldığı iddia edilmişti. Sosyal medyada ise devletin kasasından yapılan harcama gündem oldu.

Erdoğan ve beraberindeki heyet, ABD’ye özel donanımlı Airbus 330-200 tipi uzun menzilli TC-TUR uçağıyla gitti. Uçak, gidiş-dönüş 18 bin 800 kilometre kat etti. Sadece uçağın yakıtı için 310 bin lira harcandığı, ABD’deki otel konaklaması ve diğer giderlerle birlikte yaklaşık 2 milyon lira harcandığı öne sürüldü.

Twitter’da, “Erdoğan, dünyanın en pahalı Fatiha’sını okudu” yorumu yapıldı. CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel ise Erdoğan’ı eleştirerek, “Oradan rant devşirecekti. Ey ilahi adalet… Bu toprakların gördüğü en güçlü bilek, ömrü boyunca kimleri kimleri devirdi. En son yumruğu bu diktatöre attı” dedi.

| SÖZCÜ

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]