Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Teknoloji

VİDEO | Boston Dynamics’in aşık robotlarından muhteşem “Erik Dalı Gevrektir” performansı

Bu Robotlar Ankaralı  gençlerden daha iyi oynuyor…

Terminatörlerin öncü nesil robotlardan muhteşem, “Erik Dalı Gevrektir” performansı şaşırttı…   Bu robotlar birbirlerine çok aşık ve düğün öncesi halk oyunuhazırlığında çok eğlenceli görünüyorlar.

Boston Dynamics’in gelişmiş makineleri dans becerilerini sergiledi… ukraynahaber.com’un Angaralı editörü de “Erik Dalı” koreografisiyle ayrı bir hava verdi.

Boston Dynamics, Yeni Yıl kutlama videosunda ATLAS ve Spot (köpek robotu) Ankara havasıyla kurtlarını döktü pardon vidaları gevşetti.

Boston Dynamics’ten yapılan açıklamada; “Daha mutlu bir yıl olmasını umduğumuz yılın başlangıcını kutlamak için tüm ekibimiz bir araya geldi: hepimizden Mutlu Yıllar.” denildi.

ATLAS ve Spot’un performansı göz doldurdu. İçanadolu’da zengin düğün sahipleri artık köçek yerine düğünlerinde robot oynatacağını bildirdi.

Biz de ukraynahaber.com olarak, Boston Dynamics ekibinin bu şeyleri (robotları) hatasız ve bize zarar vermeyecek şekilde yapması için dua ediyoruz.

Robotların insanlığa huzur getirmesi temennisi ve duasıyla!

Ukraynahaber.com

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]