Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
HaberlerSpor

Lucescu, İstanbul yerine St. Petersburg’a uçtu

Türk basının; Beşiktaş, Fenerbahçe, Trabzonspor ve de Galatasaray’ın basına geçecek diye sık sık haber yaptığı Romen teknik adam Mircea Lucescu konusunda yine çuvalladı. Shakhtar Donetsk’deki görevinden ayrılan Mircea Lucescu’nun, İstanbul yerine Zenit’le görüşmek üzere St. Petersburg’a gittiği iddia edildi.

Ukrayna basınında Lucescu’nun Minsk üzerinden St. Petersburg’a gittiği yönünde haberler çıktı.

12 yıllık Ukrayna kariyerine Ukrayna Kupası zaferiyle nokta koyan Mister, kendisine kulüp aradığını açıklamıştı.

Shakhtar ile çıktığı son maçın ardından Mircea Lucescu, “Şu ana kadar hiçbir kulüple görüşmedim, anlaşmadım, tekrar söylüyorum bunu. Benim yürüttüğüm hiçbir pazarlık olmadı. Hiçbir kulübe söz vermedim, imza atmadım.” ifadelerini kullanmıştı.

Lucescu, Shakhtar’da geçirdiği 12 yıl içerisinde; 1 UEFA kupası, 8 Ukrayna Ligi, 6 Ukrayna Kupası ve 7 Ukrayna Süper Kupa şampiyonluğu kazandı.

| UKRAYNA HABER

  1. [FOTO GALERİ] Lucescu: Türkiye için çok yaşlıyım

    Kategori: Spor

    … finale çıkmak.” şeklinde açıkladı. TÜRKİYE’DE FUTBOL ZOR İstanbul ve Türk taraftarına övgüler yağdıran Rumen Teknik adam Türkiye’ye dönüş konusunda ise, “Türkiye’ye geri dönmek için çok yaşlıyım. Yeniden … Pazartesi, 18 Temmuz 2011

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]