Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Bugün Charr WBC kemeri için Klitschko’nun karşısına çıkacak

Bugün Moskova’daki Olimpiskiy Spor Kompleksi’nde dünya ağırsıklet WBC kemerine sahip Ukraynalı boksör Vitaliy Klitschko (Kliçko 41 yaşında 112,5 kilogram) ile Lübnan doğumlu Suriye asıllı Alman boksör, Manuel Charr (Çar 27 yaşında 109,5 kilogram) karışılacak.

10’uncu defa dünya şampiyonluğu unvanını korumak için ringe çıkan Kliçko’nun siyasete atıldığı için aktif spor hayatını bitirmesi bekleniyor. Ukrayna’da 28 Ekim’de yapılacak genel seçimler öncesi Kliçko, bir parti başkanı olarak hem boks severlerinin hem de seçmeni önünde WBC unvanını savunacak. Kliçko maç öncesi Alplerde kampa girmişti.  

İlk kez WBC kemeri için ringe çıkan Charr ise 2011 yılında WBC Uluslararası Gümüş Kemerin sahibi aynı zamanda WBC’nin dünya sıralamasına yedinci sıradan giriş yaparak dikkat çekmişti.

Başarıya ihtiyaç duyan genç isim Charr ile seçimler öncesinde zafere ihtiyacı olan ünlü boksör Kliçko mücadelesinin çetin geçmesi bekleniyor.

YUNUS ERDOĞDU | KİEV – CİHAN

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]