Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Творчий конкурс «Малюнок, лист, вірш до мами»: конкурс малюнків

З 15 лютого по 15 квітня 2016 рокуМіністерство освіти і науки України, Департамент освіти і науки, молоді та спорту м. Києва, Українсько-турецький культурний центр «Сяйво» та Міжнародна школа «Меридіан»проводили серед учнів 5–11 класівшкіл України конкурс на кращий малюнок у межах всеукраїнського творчого конкурсу «Малюнок, вірш, лист до мами». Конкурс присвячено Дню матері, який цього року припав на 8 травня.

Цьогоріч учасники виявили величезний інтерес до конкурсу малюнків. Усього до участі в ньому надійшло 1411 робіт, авторами яких виступили юні митці з різних куточків України. Уважно оцінивши й детально обговоривши кожен малюнок, високоповажні члени журі відібрали 153 роботи, що боротимуться за призові місця у названому конкурсі. Слід зазначити, що членам журі було надзвичайно важко зробити свій вибір, адже українські школярі виявили неабияку майстерність, талант і фантазію. До участі в конкурсі надійшли малюнки на різну тематику: значна кількість конкурсантів присвятила свої роботи військово-патріотичній тематиці, що є надзвичайно актуальною для нашої країни сьогодні; чимало дітлахів змалювали любов до своїх матерів за допомогою образів і символів, зрозумілих і близьких кожному українцю. Журі звертало особливу увагу, насамперед, на глибину роботи, ступінь розкриття теми любові до матері, а також на техніку, в якій виконано малюнок.

Для переможців творчого конкурсу передбачено цінні й корисні подарунки. Про дату й місце нагородження призерів буде повідомлено окремо. Щиро дякуємо всім учасникам змагання та їхнім наставникам за талант і творчий підхід до роботи! Бажаємо всім вам успіхів!

| UKRAYNA HABER

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]