Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Eğe ve Marmara’da deprem: İstanbul’da halk sokakta

Ege Denizi’nde saat 12.25’te 6,7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Oldukça uzun süren deprem İstanbul, Manisa, Balıkesir, Çanakkale ve İzmir’de hissedildi.

Çanakkale Gökçeada açıklarında meydana gelen 6.7 büyüklüğündeki deprem, İstanbul’da da hissedildi. Depremi hisseden birçok kişi kendilerini dışarı attı. Çanakkale ve Gökçeada’da can ve mal kaybı yok.

Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı’nın internet sitesinde İstanbul başta olmak üzere çok sayıda ilde hissedilen depremin Ege Denizinde ve 6.5 şiddetinde meydana geldiği açıklandı. Depremin 12.25.02’de yaşandığı bilgisi yer aldı.

Gökçeada’da meydana gelen 6.7 şiddetindeki deprem Sakarya’da da hissedildi. Sarsıntıyla birlikte iş yerlerinde ve evlerde bulunan vatandaşlar, kendilerini dışarı attı. Büyük korku yaşayan vatandaşlar, cep telefonlarıyla yakınlarına ulaşmaya çalıştı. Yoğunluk nedeniyle telefon hatlarında sorun yaşandı.

www.ukraynahaber.com.ua

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]