Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

[VİDEO] Kılıçdaroğlu: Baykal’a kaset kumpasını Erdoğan kurdu

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Habertürk TV’de gündeme dair soruları yanıtladı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Gündem Siyaset’te Habertürk TV Genel Müdürü Veyis Ateş, Habertürk Gazetesi Ankara Temsilcisi Bülent Aydemir ve Habertürk Gazetesi Yazarı Yavuz Semerci’nin sorularını yanıtladı.

Kaset iddiaları için Kemal Kılıçdaroğlu şunları söyledi:

Kaseti izlediğini gördüm. Kendisine o kaseti izletenler Erdoğan’ı kayıt altına alıyor. Kaseti Erdoğan’a gönderenlerin ‘paralel yapı’ olduğuna inanmıyorum. O dönem Başbakan’dı. Bir Başbakan’a o görüntüleri izlemek yakışır mı? Erdoğan tarafından kaseti bulun talimatı MİT’e verilmedi. Erdoğan’ın bilgisi dahilisi dahilinde yapılmıştır. Baykal kaseti ile ilgili bir kumpas var ve bu doğru. Sayın Baykal’da kaseti kimin servis ettiğini biliyor. Biri bana bu kaseti izletse derhal onu görevden alırdım. En yetkili kaynak “Bize bu talimat gelmedi” demiştir. Bu kasette başka birisinden de bahsediliyor. “2 gün daha beklersek daha net görüntüler elde edeceğiz” diyor.

Baykal, Erdoğan ile görüşmeden önce izin istedi. Ben bu görüşmenin kendisine zarar vereceğini de söyledim. Baykal Türk siyasetinden önemli bir aktördür. İlkeleri doğruları olan bir siyasetçidir.

Türkiye’den din eksenli siyaset yapılıyor. Cami avlusunda siyaset yapılıyor. Şu anda Türkiye’de CHP dışında muhalefet yapan yok. Plan ve bütçe komisyonu dışında hiçbir komisyon çalışmıyor. Her şeyden önce ülkemizde demokrasi sorunu var. Hiçbir AK Parti milletvekili Erdoğan’ı eleştiremez. Orada dikta yönetimi olduğu için Türkiye’de sorun var.

TÜRKİYE’NİN DIŞ POLİTİKASI

Başbakan olsam bütün Ortadoğu’daki sorunlar olmazdı. Bütün ülkeler ile temasa geçeriz. Asla düşmanlık olmayacağını söyleriz.

Röportajın tamamı için tıklayınız… http://www.haberturk.com/

 

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]