Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberlerİş Dünyası

Kiev’deki Türk toplumu TUSİB’in iftarında buluştu

Ukrayna’nın başkenti Kiev’de Türkiye Ukrayna Sanayiciler ve İşadamları Birliği (TUSİB)’nin ev sahipliğinde gerçekleşen iftarda Türk toplumu ve iş dünyasının temsilcileri bir araya geldi.

Kiev’deki TİKE Restoran’da düzenlenen iftar yemeğine, Türkiye’nin Kiev Büyükelçisi Mehmet Samsar ve eşi Bayan Feruza Samsar da katıldı. Türk iş dünyası ve sivil toplum temsilcilerinin bir araya geldiği iftar sofrasında; Türk diplomatlar, TUSİB’a üye işadamları, din adamları ve basın mensuplarından oluşan geniş bir davetli topluluğu hazır bulundu.

TUSİB Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Bekar, iftar yemeğine katılan herkese teşekkürlerini sunarken, Ramazan ayının herkese hayır ve güzellikler getirmesini temenni etti.

Büyükelçi Mehmet Samsar ise, TUSİB yönetimine bu anlamlı etkinlik için teşekkür etti.
Samsar; “Ramazan yurt dışlarında hem coşkulu hem daha buruk geçiyor. Bazı anlamlarda coşkulu, çünkü burada bir aileyiz o sıcaklığı hissediyoruz. Buruk, elbette ailelerimizden uzak olduğumuz için. Ama buradaki birlik beraberlik özellikle bu kutsal ayda bizleri daha da birbirimize yakınlaştırıyor. Buna, camilerimiz sebep oluyor, işadamları derneklerimiz sebep oluyor. Bu yüzden de ben TUSİB’e teşekkür ediyorum. Özellikle yeni kurulmasına rağmen yaptığı hizmetlerle bir anda, Türk toplumu içerisinde hak ettiği yeri aldı diyebiliriz.” dedi.

YUNUS ERDOĞDU | KİEV – CİHAN

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]