Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

[ЗАПРОШЕННЯ] ХІІІ Міжнародний фестиваль мов та культур

Однією з важливих подій в рамках партнерства та дружби країн в Україні є Міжнародний фестиваль мов та культур. Його головна мета – поширення дружби, порозуміння і любові між представниками різних країн та культур, обмін досвідом та знаннями, популяризація вивчення української мови іноземцями та турецької мови представниками інших країн.

Зазвичай завершальною подією Міжнародного фестивалю мов та культур є проведення культурно-розважальних заходів, спрямованих на знайомство з традиціями, звичаями та видами народного мистецтва України та Туреччини. Кожного року організатори розширюють кордони події та залучають до участі представників різних країн. На виставці-ярмарку будуть представлені традиційні для різних країн (України, Турецької Республіки, Киргизької Республіки, Республіки Казахстан, Республіки Молдова, Азербайджанської Республіки, Арабської Республіки Єгипет, Республіки Індія, Республіки Грузія, Японської держави, Палестинської держави, Республіки Білорусь, Республіки Болгарія, Соціалістичної Республіки В’єтнам, Королівства Саудівська Аравія, Республіки Сербія, Республіки Словенія, Республіки Хорватія, Чеської Республіки, Об’єднаної Республіки Танзанія, Республіки Корея тощо) народні промисли та ремесла, що супроводжуватимуться майстер-класами та дегустацією традиційних для різних народів страв.

Місце проведення: Український дім на Європейській площі,

Адреса: вул. Хрещатик, 2, м. Київ

Дата проведення: 22 квітня 2016 року

Час проведення: з 11.00 (урочиста церемонія відкриття) до 16.00

Організатори:

  • Українсько-турецький культурний центр «Сяйво»,
  • ЗНЗ Міжнародна школа І-ІІІ ступенів «Меридіан»,
  • Національний педагогічний університет ім. М.П. Драгоманова,
  • Київський університет імені Бориса Грінченка.

За сприяння та підтримки:

  • Міністерства освіти і науки України,
  • Міністерства молоді та спорту України,
  • Міністерства культури України,
  • Київської міської державної адміністрації

Для додаткової інформації:

Гьокхан Демір  – 063 265 38 29


Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]