Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
TürkiyeVideo

Erdoğan’ın öve öve bitiremediği Sabri Ünal: Sokağa çıkarak aptallık ettim!

15 Temmuz gazisi somut hamleleri yaparak işlemlerini başlattı. Ünal, Gazi kimliğinin yanı sıra gazi madalyası ve ücretsiz seyahat kartını da iade etti.

Türkiye Reisi Recep T. Erdoğan, 13 Nisan2017’de Giresun’da konuşma yaparken miting sırasında 15 Temmuz gazisi olan Sabri Ünal’ı yanına davet etmiş; “Sabri benim gönüldaşım, dava arkadaşım, yoldaşımdır.” demiş Sabri’yi Erdoğan alnından öpmüştü.

Sabri Ünal, 1 Kasım 2016’da Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde Recep Erdoğan tarafından kabul edilmişti. Kabulde, gazi Ünal’ın babası Ahmet Ünal ve annesi Emriye Ünal da hazır bulunmuştu. Erdoğan, Ünal’ı kucaklamıştı.

Sabri Ünal ise 22 Kasım’da sosyal medya hesabı üzerinden, kendisine verilen kimliğin yanısıra darbe girişimi sonrası verilen tazminatlar ve maluliyet maaşı ile birlikte faydalandığı; akbil, su indirimi, elektrik indirimi, doğalgaz indirimini de iade edeceğini ve faizsiz kredi hakkından feragat ettiğini açıkladı.

ERDOĞAN’IN ÖVE ÖVE BİTİREMEDİĞİ SABRİ ÜNAL KİMLİĞİNİ, MADALYASINI; ÜCRETSİZ AKBİLİNİ İADE ETTİ
15 Temmuz gazisi somut hamleleri yaparak işlemlerini başlattı. Ünal, Gazi kimliğinin yanı sıra gazi madalyası ve ücretsiz seyahat kartını da iade etti.
Ünal Twitter hesabından şunları yazdı:
Aşama 1 tamamlandı.
ASPB’ye istifa dilekçemi ve gerekli evrakları verdim.
* Gazi kimliğini,
* Gazi madalyasını,
* Ücretsiz seyahat kartını (akbil) iade ettim.
Bu aşamada muhtemelen hakkımda bir soruşturma açılır, psikolojik durum tespiti falan yapılmak istenebilir. Muhtemel şeyler.
Hızlıca iade edebileceğim şeyler: Su indirimi, elektrik indirimi, varsa doğalgaz indiriminin iadesi. Biraz da onlarla uğraşacağım.
Daha zorlu yoldan iade etmem gereken kısımlar. Kullanmış olduğum faizsiz kredi hakkı. Talep edilirse darbe sonrası verilen tazminatlar ve maluliyet maaşı!
En son aşamada hastane masraflarının iadesi talep edilebilir ki bunun için fetöcü olduğuma falan devletin ikna olması gerekecek.
Zaman gazetesi imtiyaz sahibini f…’cü bulmayan devletin gözümden beni f…’cü bulmasına hiç şaşırmam!
yazılımcı diliyle ifade etmek gerekirse
Bu saatten sonra 15 Temmuz temalı bir yerde adımı kullanıp kimse kendisini zor duruma sokmasın.
Çıkıp benim akıllılığımı, deliliğimi, haklılığımı veya haksızlığımı savunmasın/iddia etmesin ki cevap hakkı doğmasın. Ben hakkıma giren herkese hakkımı helal ediyorum ve SUSMA hakkımı kullanmak üzere BU hesabı burada sabitliyorum.
Kimseye kırgın değilim. 15 Temmuz gecesi sokağa fırlamak kendi aptallığımdı, faturasını devlete ödetmeye kalkamam.Son olarak vurgulamak istiyorum ki ben 15 Temmuz öncesi de deli dolu birisiydim. İnammayan gitsin tüm okul arkadaşlarıma, iş arkadaşlarıma, en olmadı eski kalbini kırdıklarıma sorsun.
Benim yalan söylemeyeceğimi, yalandan nefret ettiğimi, tutmayacağım şeyi vaat etmeyeceğimi hepsi kabul edecektir.
Nokta.

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]