Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Aliyev, Yanukoviç ile görüştü [FOTO GALERİ]

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Ukrayna’nın başkenti Kiev’de resmi temaslarına başladı. Ukrayna Cumhurbaşkanı Viktor Yanukoviç Aliyev’i resmi törenle karşıladı. Karşılama töreninden sonra liderlerin basına kapalı baş başa görüşmesi başladı.

Aliyev, karşılama töreni öncesi Viktor Yanukoviç ile birlikte Holodomor (Açlık kurbanları) ve meçhul asker anıtına çelenk bıraktı. İki ülke liderinin gündeminde; ticari ve iktisadi, enerji, barış amaçlı uzay çalışmaları ve makine sanayi gibi konular var. Yanukoviç ve Aliyev’ görüşmesinin ardından heyetler arası görüşmeler yapılacak.

İlham Aliyev, Kiev temasları çerçevesinde; Ukrayna Başbakanı Nikolay Azarov ve Meclis Başkanı Vladimir Litvin ile de bir araya gelecek.

Aliyev’in Ukrayna ziyaretinde; cumhurbaşkanıları genel deklarasyonu ve dışişleri bakanları arasında arşiv anlaşmasının imzalanması bekleniyor.

Yunus Erdoğdu – Kiev – Cihan

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]