Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

[VİDEO] Haftanın en iyi 5 mobil uygulaması

Bu hafta sizler için derlediğimiz 5 mobil uygulama şöyle.

1.Doomsday Clicker (Android & iOS)
Bir hayatta kalma simülasyonu olan Doomsday Clicker, Türkçe olarak Kıyamet Tıklayıcısı adıyla yayınlandı. İçi fesat olanlar için komik bir ada sahip olan oyunda Dünya’yı o meşhur kırmızı butona basarak yok ettikten sonra geride kalanlar için yaşam alanları oluşturup, para kazanmalısınız.

2. Total War Battles: KINGDOM (Android & iOS)
Bir SEGA efsanesi olan Total War serisinin son yapımı Total War Battles: KINGDOM, hem Android, hem iOS hem de ilginç bir şekilde PC için Steam üzerinden yayınlandı. Klasik bir Total War deneyimi sunan oyunda cross platform özelliği ile telefonunuzdan ve tabletinizden oynadığınız oyunu PC üzerinden de oynamaya devam edebiliyor olmak sizin açınızdan büyük bir artı olacağı kesin. Tüm platformlarda ücretsiz olan oyunun Steam bağlantısına da buradan ulaşabilirsiniz.

3. Winterstate (Android & iOS)
Oynanış bakımından gerçekten eğlenceli olan bu oyunda, ilk aklıma Division’u andıran bir yapıya sahip. Statejik savaş türündeki Winterstate’te kullanacağınız taktikler zaman içinde gerçekten önem kanazıyor. Oyun ilk olarak geçen hafta iOS’e çıkmış ve bu hafta Android de.

4. Zombie Maze Puppy Rescue (Android & iOS)
Mobil oyun dünyasının meşhur geliştiricisi BulkyPix tarafından yapılan sıra tabanlı bulmaca oyunu Zombie Maze, Android ve iOS platformu için yayınlandı. Bir veba salgını sonrasında herkesin zombiye dönüştüğü ortamda tek kurtulan olan karakterimizin en iyi arkadaşını kurtarabilmek adına savaşacağı bir ortamda geçen oyun özellikle retro tarzda oyun severlerin bir numarası olacak.

5. DotA Defense (Android & Windows)
Günümüzün en popüler MOBA oyunlarından biri olan DotA karakterlerini barındıran bir kule savunma oyunu olan DotA Defense, Windows Phone platformunda yeni olmasına rağmen daha önce Android tarafında DotA Defense adıyla yayımlanmış, fakat yapımcı firma Five Fingers’ın DotA için isim hakkı olmamasından kaldırılmıştı. Android platformunda Ancient Heroes Defense adıyla bulabileceğiniz oyun özellikle DotA severler tarafından favori konumda.

ALPEREN KES | UKRAYNAHABER.COM

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]