Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Poroşenko: Ankara’da bir saldırı daha şoke etti

Ankara’da dün meydana gelen saldırı Ukraynalılara şoke etti. Ukrayna Cumhurbaşkanı Petro Poroşenko Twitter üzerinden yaptığı açıklamada Ankara’daki terör saldırısını ser bir dille kınadı.

Poroşenko İngilizce attığı Twet’te : “Ankara’da korkunç bir saldırı daha şoke etti. Terör haklı olamaz, sadece mahkûm olur. Ukrayna, Türkiye halkı ile birlikte ayakta.” ifadelerini kullandı.

Ukrayna basınında yer alan haberlere göre, Türkiye’nin başkenti Ankara’nın göbeğinde Kızılay’da bir patlama meydana geldi. Patlamada ilk belirlemelere göre 2’si saldırgan 34 kişi öldü 125 kişi yaralandı. Çok sayıda kişiden de haber alınamıyor.

Türkiye’de Twitter ve Facebook’un yasaklandığı yönündeki haberler nedeniyle Cumhurbaşkanı Poroşenko’nun açıklamasını buradan paylaşıyoruz.

KONSTANTİN KONEVETS | UKRAYNAHABER.COM

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]