Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Spor

Djokovic, 4 saat 55 dakika süren maçı kazandı

Wimbledon tarihinin en uzun maçında şampiyonluğa Novak Djokovic ulaştı. 8 Ağustos'ta 38 yaşını dolduracak olan Roger Federer ise performansı ile izleyenleri kendisine hayran bıraktı.

Wimbledon Tenis Turnuvası tek erkekler finalinde, 2 numaralı seribaşı Roger Federer’i 3-2 yenen 1 numaralı seribaşı Novak Djokovic şampiyon oldu. Djokovic, iki şampiyonluk puanı çevirerek Roger Federer’i 7-6, 1-6, 7-6, 4-6 ve 13-12 yendi.

Senenin üçüncü grand slam turnuvasının tek erkekler finalinde, 8 şampiyonlukla Wimbledon’ı en fazla kazanan erkek tenisçi İsviçreli Federer ile 4 şampiyonluğu bulunan Sırp Djokovic karşılaştı.
Kariyerinin 25. grand slam finalini oynayan Djokovic ile 31. finaline çıkan Federer, 2015 ABD Açık’tan beri ilk defa bir grand slam finalinde karşı karşıya geldi.

4 saat 55 dakika süren 2019 erkekler finali Wimbledon’ın en uzun tekler finali olarak tarihe geçti.

Wimbledon’ı beşinci kez kazanan Djokovic, Avustralya Açık’tan sonra bu sene ikinci, kariyerinin de 16. Grand Slam şampiyonluğununa ulaşmış oldu.

2019’un son Grand Slam turnuvası, ABD Açık, 26 Ağustos – 8 Eylül tarihleri arasında New York’ta gerçekleşecek.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]