Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

[SON DAKiKA – VİDEO] İstanbul, Sultanahmet’te şiddetli patlama: 10 ölü, 15 yaralı

İstanbul’da Sultanahmet Camii’nin hemen arkasında Dikilitaş’ın etrafında şiddetli patlama meydana geldi.

Can kaybı ve çok sayıda yaralının bulunduğu patlama bölgesine sağlık ekipleri sevk ediliyor.

İstanbul Valiliği, Sultanahmet Meydanı’ndaki patlamada 10 kişinin hayatını kaybettiğini, 15 kişinin de yaralandığını açıkladı. Patlamada yaralananların arasında ilk belirlemelere göre 6 Alman, 1 Norveç ve 1 Peru vatandaşı var.

Valilik’ten yapılan açıklamada “İlimiz Fatih İlçesi’nde saat 10.15 sularında bir patlama meydana gelmiş olup patlama neticesinde ilk belirlemelere göre 10 ölü 15 yaralı olduğu tespit edilmiştir. Patlamanın nedeni, patlayıcının cinsi, olayın fail veya failleri hakkında incelemeler sürdürülmektedir.” denildi.

 

Çok sayıda turistin olduğu bir bölgede meydana gelen patlamanın canlı bomba tarafından gerçekleştirildiği ihtimali üzerinde duruluyor.

İKİNCİ BOMBA ŞÜPHESİ

Bölgede ikinci bomba şüphesi var. Bu nedenle buraya hiçbir şekilde sivil girişine izin verilmiyor. Patlamada yarlanan 3 kişinin İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne (Samatya) getirildiği belirtildi. 5 yarlının ise Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi kaldırıldığı öğrenildi.

HAVADAN KONTROL

İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı polis helikopteri de Sultanahmet bölgesinde havadan denetim yapmaya başladı. Polis ekipleri ikinci bir patlama ihtimaline karşı çevrede geniş çaplı bir arama yapıyor. Hem vatandaşlar hem de araçlar didik didik aranıyor.

Bu arada, Beyazıt-Eminönü arasındaki tramvay seferleri durduruldu. Sultanahmet Meydanı çevresi araç trafiğine kapatıldı.

CiHAN | İSTANBUL – UKRAYNAHABER.COM

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]