Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Spor

Bir oy da sen ver: Enes Kanter NBA All-Star’da ilk 3’e girsin!

Unutmadan oylama 18 Ocak’a kadar devam ediyor…

NBA‘de, 2016 All-Star oylamasının ikinci tur sonuçları açıklandı. Millî gururumuz Enes Kanter, 183 bin 468 oyla Batı Konferansı ön alanındaki basketbolcular arasında 10. sırada yer aldı.

Sezon başında Oklahoma City Thunder‘la 4 yıllığına 70 milyon dolarlık sözleşme imzalayan ve en çok kazanan Türk sporcu unvanına erişen 23 yaşındaki genç pivot, LaMarcus Aldridge, Dwight Howard ve Dirk Nowitzki  gibi yıldızları geride bıraktı. Bu yıl emekliye ayrılacağını açıklayan Los Angeles Lakerslı Kobe Bryant, rekor oyla zirvede.

Enes Kanter’in Batı Konferansında ilk üçe girmesi Twitter üzerinden oy vermek için; #NBAVote Enes Kanter yazarak bir twit atmak ya da böyle bir twiti RT yapmak yeterli. Bu şekilde her 24 saat içinde bir defa olmak üzere oy verebilirsiniz. (@Enes_Kanter #NBAVote #EnesKanter)

DİĞER BİR YÖNTEM İSE:
vote.nba.com sitesine (buraya tıklayarak da ulaşabilirsiniz) girip “K” (Kanter de yazabilirsiniz) harfine tıklayıp, Enes Kanter’in adının yanında “VOTE” yazan yere tıklıyoruz.

“VOTE” yazan yerde “ADDED” yazdıktan sonra sitenin altında “REVİEV&SUBMIT” butonuna tıkılıyorsunuz…
Son aşamada ise siteye üye olup “SUBMIT VOTES” basarak oylamayı sonlandırıyorsunuz… Oylama bittiğinde ise: “THANK YOU FOR VOTING” 🙂

Bir kere üye olduktan sonra şifre ve maille bu şekilde de 24 saatte “bir” oy verebilirsiniz. Gün içerisinde benim gibi fazladan oy vermek isterseniz farklı tarayıcılar kullanarak (cihazınızdaki; Chrome, Firefox, Opera, Yandex… vs. 25 – 30 civarı farklı tarayıcı mevcut) benim gibi istedikleri kadar oy verebilir.

Unutmadan oylama 18 Ocak’a kadar devam ediyor…

YUNUS ERDOĞDU | UKRAYNA HABER@erdogduy

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]