Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Ukrayna, Türk ralliciye dostluk ödülü verecek

Her yıl yabancı bir pilota verilmekte olan Ukrayna FAU Liman Kupası Ralli Dostluk Ödülü’nün bu yıl, Ukrayna’da 7 yılı aşkın süredir ülkemiz adına gönüllü yarışan rallicimiz Selami Sezer’e verilmesi kararlaştırıldı.

Ukrayna devlet temsilcilerinden de katılım görecek kutlama yemeği ve ödül töreniyle 12 Aralık 2015 günü saat 18.00’de Ukrayna’nın Odesa şehri Liman Kompleksinde bulunan Grand Europe restoranında pilotumuza sürpriz bir isim tarafından verilecek.

Rallicimiz Sezer; “Beni arayıp bu ödüle layık gördüklerini söylediklerinde biraz şaşırmakla birlikte ülkem adına gurur duydum. Her şeyden önce bu ödül milletimize ve Türkiye-Ukrayna kardeşliğine ait olacaktır.” diye konuştu.

Liman Kupası Organizasyon komitesi üyesi ve Odesa Otomobil Kulübü başkanı Viktor Şapovalov, Ukrayna ralli şampiyonları ve Marçin Putovski (Polonya)  gibi yakın devletlerden gelecek diğer şampiyon pilotlara ve organizasyon tanıtımında çaba gösteren yerli ve yabancı basın mensuplarına da kendi dallarında ödüllerinin verileceği gecede hediye olarak dağıtmak üzere yaptırdığı Ukrayna-Türkiye dostluk temalı tişörtlerle Sezer, ödül gününü heyecanla bekliyor.

Selami Sezer’e ülkemizin tanıtımına yaptığı gönüllü katkılardan dolayı biz de teşekkür ederiz.

www.UkraynaHaber.com

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]