Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

[VİDEO] Türklerin hazırladığı klip de Ukrayna’yı salladı

Suriye sınırında Rus savaş uçağının, Türkiye tarafından düşürülmesinin ardından, Ukrayna ordusuna yardım toplayan gönüllülerin hazırladıkları Türk Hava Kuvvetleri klibine Türkiye tarafından karşılık geldi.

Hacı Productions tarafından hazırlanan video Ukrayna basınında geniş yankı buldu. Ulusal birçok haber ajansı abonelerine Türklerin hazırladığı Ukrayna Ordusu klibini servisledi. Hacı Productions tarafından Ukrayna askerleri hakkında yapılan video klibi bir günde 400 bini aşkın kişi tarafından izlenildi. Videonun altında Ukrayna ile Türkiye dostluğunu öven çok sayıda yorum yapıldı.

Youtube’da paylaşılan videonun altında; “People’s Project’, hazırladığı Türk Hava Kuvvetleri klipinden dolayı Ukraynalı arkadaşlarımıza özel teşekkürlerimizi iletiriz.” mesajı yer aldı.

Ukrayna Gönüllüler Merkezi ‘People’s Project’, tarafından hazırlanarak, Youtube’a yüklenen videoda Osmanlı Hücum Marşı’nın remixi fon müziği olarak kullanılmıştı. Klipte Türk Hava Kuvvetleri’nin tatbikat görüntüleriyle, Türk yıldızlarının gösteri uçuşundan kareler yer alıyor. Video görüntüleri; “Düşmanlara ölüm, yaşasın Türk Hava Kuvvetleri” mesajıyla bitiyor.

YUNUS ERDOĞDU | KİEV – CİHAN

 

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]