Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Devlet Bahçeli MHP genel başkanlığından istifa etmedi

Sosyal medyada yer alan Devlet Bahçeli’nin istifa mektubu ile ilgili MHP’den açıklama geldi.

MHP, özellikle sosyal medyada çokça dile getirilen Devlet Bahçeli’nin ‘istifa’ haberini yalanladı. Devlet Bahçeli’nin başdanışmanı Metin Özkan, kesinlikle bir istifa olmadığını MHP’nin yola devam edeceğini açıkladı. Özkan, “Asla istifa yok, yola devam” dedi.

Seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından sosyal medyada çeşitli hesaplar tarafından, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin istifa edeceği iddiaları ortaya atıldı. Twitter’da Bahçeli’nin istifa dilekçesi olduğu iddia edilen ıslak imzalı bir metin dahi paylaşıldı.

MHP’nin 7 Haziran’a göre yüzde 4.3 oy kaybederek milletvekili sayısında HDP’nin altında dördüncü parti çıkması Devlet Bahçeli’nin Genel Başkanlığı’nı tartışmalı hale getirmişti.

Bahçeli’nin koltuğu tartışmalı hale geldi ve istifası gündeme geldi. AKP’ye yakın birçok gazeteci Bahçeli’nin istifa kararı aldığını duyurdu.

www.UkraynaHaber.com

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]