Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Ukrayna – Antalya arasında ticaret yapan işadamı ölü bulundu

Ukrayna – Antalya arasında ticaret yapan işadamının cesedi ormanlık alanda ölü bulundu.

Antalya’da 55 yaşındaki işadamı Harun Kofoğlu, evinin yakınındaki ormanlık alanda av tüfeğiyle çenesinin altına ateş ederek yaşamına son verdi.

Ukrayna- Antalya arasında ticaret yapan işadamı Harun Kofoğlu, sabah erken saatlerde Muratpaşa İlçesi Güzeloba Mahallesi’ndeki evinden çıkarak yakındaki ormanlık alana gitti.

Burada bir süre oturan Kofoğlu, iddiaya göre yanında getirdiği av tüfeğiyle önce bir el havaya ateş etti, ardından namluyu çenesinin altına dayayarak tetiği ikinci kez çekti.

Silah sesi üzerine ormanlık alana gelen komşuları, Kofoğlu’nun kanlar içindeki bedeniyle karşılaştı. Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, Harun Kofoğlu’nun yaşamını yitirdiğini belirledi.

Kofoğlu’nun cenazesi incelemenin ardından otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu Morgu’na gönderildi.

Harun Kofoğlu’nun 30 Ağustos’ta Alman Nurver Kofoğlu ile evlendiğini belirten komşuları, işlerinin bir süredir kötü gittiğini, bu nedenle yaşamına son vermiş olabileceğini söyledi. Olayla ilgili soruşturma başlatan polis, Almanya’da bulunan Kofoğlu’nun eşi Nurver Kofoğlu’na ulaşmaya çalışıyor.

PATRONLAR DÜNYASI | patronlardunyasi.com

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]