Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
HaberlerSpor

[ViDEO] Hakan Şükür zirvede tek başına!

A Milli Futbol Takımı, Türkiye Cumhuriyeti, Avrupa Şampiyonası, Türk Milli Takımı, A Milli Takımımız, Ay-Yıldızlarımız, Şampiyonlar Ligi, Çek Cumhuriyeti, Çekoslavakya, Dünya Kupasıİsviçre’nin Le Matin Gazetesi yayınladığı bir haberde Dünya’da attıkları tek golle tarihe geçen futbolcuları sıralarken bunların başında ilk olarak Hakan Şükür’ü gösterdi.

İsviçre’nin Le Matin Gazetesi yayınladığı bir haberde Dünya’da attıkları tek golle tarihe geçen futbolcuları sıralarken bunların başında ilk olarak Hakan Şükür’ü gösterdi. Daha sonra sırasıyla, Dimitri Kirichenko, Roy Makaay ve Moussa Konate sıralamada yer aldı.

Gazete sıralamayı yaparken oyuncular hakkında başarılarını şöyle anlattı:

HAKAN ŞÜKÜR: Türkiye’nin 2002 Dünya Kupası’nda Güney Kore ile oynadığı maçın 10. saniyesi 8. salisesinde Türk Milli takımının ilk gölünü atmayı başardı. Bu gol ile Çekoslavak Vaclav Masek’in 1962 dünya kupasında Çekoslavakya’nın Meksika’ya 3 – 1 yenildiği maçın ilk golünü maçın 15. saniyesinde attığı golü geçerek rekoru eline aldı.

MOUSSA KONATE: Sion forması ile Saint-Gall maçının 10. saniyesinde ve 9. salisesinde attığı golle adından söz ettirdi.

ROY MAKAAY: 7 Mart 2007’de Şampiyonlar Ligi’nde Bayer Münih formasıyla Real Madrid’e maçın 10. saniyesinde ve 12. salisesinde attığı golle tarihe adını yazdırdı.

DİMİTRİ KİRİCHENKO:
Rus futbolcu 2004 yılı Avrupa Şampiyonası’nda Rus Milli takım formasıyla Portekiz’e maçın 67. saniyesinde golünü attı.

AKTİF HABER

 

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]