Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

[VİDEO] Ukrayna Basın Akademisi: Medyaya baskın demokrasiye aykırı

İpek Medya Grubu’na yapılan operasyonu kınayan Ukrayna Basın Akademisi (AUP) Başkanı Prof. Dr. Valeriy İvanov, Ukraynalı gazetecilerin Türk meslektaşlarına her platformda destek olacağını söyledi.

Ülkenin en önemli basın kuruluşlarından olan AUP Başkanı İvanov, yaptığı açıklamada; “Türk basını bugün çok zor bir dönemden geçiyor. Ben onlarla dayanışma içerisinde olduğumu göstermek isterim. Medyanın fiziki olarak boğulmaya çalışılması, gazetecilere baskı uygulanması, şirketleri ofislerinin basılması didik didik aranması, kesinlikle anormal ve demokrasiye aykırı. Günümüz dünyasında yayın durdurma çalışmalarının yeri yok. Bu girişimler kesinlikle anormal ve demokrasiye aykırıdır.” dedi.

2001 yılında kurulan Ukrayna Basın Akademisi’nin, Avrupa ve Amerika’daki diğer basın kurumları tarafından destekleniyor.

Farklı siyasi görüşten gazetecilerin haklarını savunan Ukrayna Basın Akademisi, ifade özgürlüğü ve demokrasinin yerleşmesi için çalışıyor.

YUNUS ERDOĞDU | KİEV – CİHAN

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]