Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

[Foto Galeri] Yanukoviç ve Azarov protestocuların içine daldı

Ukrayna Cumhurbaşkanı Viktor Yanukoviç ve Başbakan Nikolay Azarov, hükümete karşı eylem yapan esnafı ziyaret etti. Holodomor (açlık) kurbanlarının anma törenine katılan liderler, daha sonra meydanda uzun süredir vergi yasasını protesto eden eylemcileri ziyaret etti.

Haftalardır aleyhinde slogan atan esnafın derdini dinleyen, Yanukoviç, parlamentonun onayladığı vergi yasasının veto edilebileceğinin ilk sinyalini de meydanda verdi. Yanukoviç esnaflarla uzlaşarak bir vergi yasasın çıkarmaktan yana olduğunu ifade etti. Önüne yasanın dün geldiğini belirten Yanukoviç; “Sizin durumunuzu anlıyorum. Sizler köşke temsilcilerinizi gönderin uzmanlarla birlikte oturup bu yasaya şekil versinler ” dedi.

Cumhurbaşkanı Yanukoviç önümüzdeki hafta içerisinde Kazakistan’a gideceğini ifade ederek; “Pazartesi günü yasa tasarısını hazırlayan hükümet yetkilileri ve esnaf temsilcileri olarak bir araya gelin. Ve yeni vergi yasasını uzlaşı içerisinde gözden geçirin. Her harfi ve her noktayı virgüle varana kadar üzerinde çalışın ben Perşembe günü yurda döndüğümde yasa tasarısı hazır olsun” talimatı verdi.

Yunus Erdoğdu Kiev Cihan

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]