Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Ukrayna’daki Şaşmaz cinayeti Türkiye’de muammaya dönüştü

Şaşmaz’ın cesedi Ukrayna’da yapılan işlemler akabinde Türkiye’ye gönderilmişti.

İki kadın ile birlikte geldiği Ukrayna’nın Rusya sınırındaki Harkiv şehrinde cinayete kurban giden Cevdet Emir Şaşmaz’ın ölümü sonrasında çıkan haberler kafaları karıştırdı.

Merhum Şaşmaz’ın, ‘İşte Benim Stilim’ yarışmacısıyla bilinen eşi Nazlı Hamarat ve yakınlarının mevtayı teşhis edememesi üzerine Adli Tıp aileden kan örneği aldı. Cenazenin teşhisinin Çarşamba günü yapılması bekleniyor.

Türk basınında çıkan haberlerin aksine cinayet başkent Kiev’de değil 500 kilometre doğusundaki Harkiv şehrinde işlendi. Ukrayna basınına göre cesedi 8 Ağustos’ta bulunan Şaşmaz, 4 gün önce öldürüldü.

Harkiv Bölge Savcılığı’ndan olaya ilişkin isim verilmeden yapılan açıklamada; “Harkiv’e beraberinde iki bayanla Türkiye’den gelen 40 yaşında yabancı bir erkek cinayetine ilişkin soruşturma devam ediyor. İşadamı trajedi öncesi Harkiv havalimanında tanığı bir Türkiye vatandaşı tarafından karşılandı ve onları Harkiv merkezinde kiralık bir daireye yerleştirdi. İki erkek arasında çıkan tartışma sonucunda 27 yaşındaki Türk katil zanlısı misafir işadamını bir yere götürmeye zorladı. Cani, kendisine karşı çıkan kurbanı bıçakla ve tek hamlede boğazını keserek öldürdü. Yüklü miktarda değerli eşyaları da alıp kaçan katil zanlısı aranıyor.” denildi.

Şaşmaz’ın cesedi Ukrayna’da yapılan işlemler akabinde Türkiye’ye gönderilmişti.

YUNUS ERDOĞDU | KIYİV

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]