Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Birleşen Gönüller filmi nihayet internete düştü!

Gösterime girmesi akabinde yoğun ilgiyle karşılanan ‘Birleşen Gönüller’ sinema filmi full HD kalitede tek parça olarak online izlenmeye başladı. Şimdilik internette sadece küre.tv adresi üzerinden izlenilebilen Birleşen Gönüller filminin ücretinin 7.99 TL olduğu bildirildi.

1940’lı yıllarda Sovyet Rusya’sından, 1990’lı yıllara uzanan Birleşen Gönüller filminin konusu şöyle: bir yol… Bu zorlu yolda yürüyen iki ayrı sevdanın, ne yılların ne yolların durdurabildiği sevdaların hikâyesidir bu… 1940’lı yıllarda Sovyet Rusya’sı… 2. dünya savaşında Doğu cephesi alev alev yanmaktadır. Naziler ve Kızıl Ordu arasındaki bu ateş, bembeyaz bir sevdayı da yakmak üzeredir. Kuzey Kafkasya Türklerinden Niyaz ve Cennet daha çiçeği burnunda evliyken savaşın sert darbesiyle ayrılmak zorunda kalırlar. Nazi işgali hızla köylerine kadar gelir. O zor günlerin birinde masum bir Rus kızını, hayatı pahasına Nazi’lerden saklar. Açıklaması basit ve nettir, kendilerine sığınmıştır çünkü o kız… Fakat Nazi komutanının cezası o kadar basit olmayacaktır. Cennet ve bütün köy zorunlu işçiler olarak Almanya’ya, çalışma kamplarına gönderilir.

Film sinema seyircisinden tam not almıştı.

YUNUS ERDOĞDU | UKRAYNA HABER – [email protected]

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]