Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

NASA, Plüton’a ulaşmışmış asıl “BÜYÜK” devlet: Türkiye!

NASA, geçtiğimiz hafta, New Horizons adlı uzay aracının Plüton ve uyduları Charon ile Hydra hakkında elde ettiği yeni fotoğrafları medyaya sundu. NASA’nın sunduğu en detaylı fotoğraf, Plüton’un kalp şeklindeki bölgesinden geldi. NASA, bölgenin Plüton’un kaşifi Cylde Tombaugh’un ardından ‘Tombaugh Regio’ olarak adlandırıldığını açıkladı. Kısacası insanlık, bilim ve uzayı keşifte çok önemli bir adımı daha başarıyla atmış oldu.

Dünya’da bu gelişmeler yaşanırken Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde (Kaç-Ak Saray), Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yaptığı bir açıklama oldukça tartışıldı. ‘Kaçak’ olduğu Danıştay kararıyla da tasdiklenen Beştepe’deki Saray’ın vizyonlarına çok yakıştığını açıklayan Erdoğan, temsilde asla israf olmayacağını söyledi. 30 Milyon TL’lik asansörleri, 400 bin Avroluk halıları, bir asgari ücretlinin neredeyse 2 aylık maaşına denk bardaklarıyla, Kaç-Ak Saray’ın örnek teşkil ettiğini iddia eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, ‘Yabancılar burayı (Kaç-Ak Saray’ı) görünce “ Haa burası büyük bir devlet” diyor.’ şeklinde konuştu.

Püff dergisinin editörleri de Cumhurbaşkanı’nın büyük devlet tanımını 28. sayısında kapağına taşıdı. Görselde kalp şeklini andıran yüzeyiyle Plüton görünüyor. Hemen arkasında ise dünyamız. Plüton’un üzerinde ‘İnsanlığın uzayı keşfinde yeni bir çığır açıldı, NASA’nın aracı Plüton’a ulaştı’ yazısı var. Hemen arkasından da dünyadan bir ses yükseliyor, ‘YABANCILAR, SARAYA GELİP, GÖRÜNCE ”HAA BU DEVLET BÜYÜK DEVLET DİYORLAR.”

ZAMAN

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]