Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Türkiye bayramda çekmeyen avea’dan çekti!

Türkiye genelinde bayram nedeniyle yaşanan yoğunluğu gsm operatörü avea kaldıramadı. Avea kullanıcıları özellikle küçük yerleşim yerlerinde büyük oranda çekme sorunuyla karşılaştı.

Data hattının çöktüğü şirketin sim kartlarının büyük çoğunluğunda “!” işareti bulundu. Avea kullanıcıları gün boyu, sim kartını tak-çıkart, telefonu aç-kapa, hatta baz istasyonunun yanına gitme gibi sorun çözümleri aradı ama hiçbir avea’nın yetersizliğinin çaresi olmadı.

Avea hattı olanlar bayramda avea kullandığını diğer operatörleri kullanan yakınlarının aşağılamasından çekindiği için söylemeye dahi cesaret edemedi.

Türkiye’de avea çekmediği için sesini duyurmayan bir avea kullanıcısı; Ukrayna Haber’e ulaşarak; “Avea sayesinde şeker gibi bayram zehir oldu. İnternetten yapmama gereken işlerimi yapamadığım için maddi zarara uğradım şikâyetçiyim ilk fırsatta bu hattı bir daha kullanmamak üzere kapatacağım. Verdiğim paralar boşa gitti yazıklar olsun Avea çekmiyor alma diyenleri dinlemediğime pişman oldum.” dedi.

Çok sayıda avea kullanıcısı sosyal medyada avea kullandığı için duyduğu pişmanlığı dile getirdi.

Oğz ‏@ogzkarakuss
Avea pismanliktir :'(

Batuhan Ergin ‏@erginbatuhann  
@AveaDestek Avea %99 kapsama alanına sahipmiş. O zaman ben şuan %1lik kısımdamıyım ?

pasthabit ‏@fteacher

#Ağva da şu bayram gününde biraz insan yığıldı #avea internet tıkandı. 1990lar seviyesine indik.bu kadar para ver 4g yerine 3gyi dayasınlar

Alper ‏@alperkyhn1  
Vicdansız avea..

Sokratesin Karısı♀ ‏@feminikmumin  
En büyük pişmanlığın ne sorusuna milyon kere cevabımsın Avea

Dilan Nergiiiss. ‏@dnarcissus  
@Avea @AveaDestek uyuyor musunuz acaba kaçta açıyonuz dükkanı

aybike ‏@aybikedmrl  
canım avea bugün de 1 gram çekmedi

www.ukraynahaber.com.ua

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]