Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Turizm

“Ukraynalı turizmciler Türkiye’den örnek almalı”

Sibel Tekten

Odesa Bölge Valiliği temsilcisi Nikolay Pundik Türkiye Cumhuriyeti Odesa Başkonsolosu Murat Tamer ile görüştü.

Nikolay Pundik, Türkiye’nin turizm sektöründe dünyanın önde gelen ülkelerinden birisi olduğunu belirterek bu konudaki tecrübelerinden Ukraynalı turizmcilerin faydalanması gerektiğini ifade etti.

30 yıl önce Türkiye’nin bu kadar büyük bir turizm ülkesi olacağını hiç kimsenin tahmin edemeyeceğini belirten Nikolay Pundik, turizm amaçlı olarak yurt dışına çıkan Ukraynalıların üçte birinin tercihinin Türkiye olduğunu söyledi.

Başkonsolos Murat Tamer ise her yıl yaklaşık 500 bin Ukrayna vatandaşının Türkiye’ye 50 – 60 bin Türk vatandaşının da Ukrayna’ya geldiğini ifade etti.

Tamer, Türkiye’nin turizm konusundaki deneyimlerinin Ukraynalı turizmcilerle paylaşılmasını teşvik etmek için elinden gelen her türlü yardımı göstermeye hazır olduklarını sözlerine ekledi.

Sibel Tekten – Odesa – UkraynaHaber.Com

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]