Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Türkiye’de kadın siyasetçiye çirkin iftira!

MHP Milletvekili Meral Akşener, iktidara yakın aHaber televizyonunda kendisine yönelik kaset iftirası atan Cemil Barlas ve Latif Erdoğan’a sert tepki gösterdi. Konuyu yargıya taşıyacağını söyleyen Akşener, “En zor dönemde bile böyle bir alçaklık ve şerefsizlikle karşılaşmamıştım. Müslüman görünümlü münafıklar var ülkemizde.” dedi.

Meral Akşener, Bugün TV’de ‘Erkam Tufan’la Analiz’ programına konuk oldu. Önceki gece aHaber’de kendisiyle ilgili ortaya atılan kaset iddiasına tepkisi sertti. Bu tür iftiralara 28 Şubat’ta bile başvurulmadığını anlattı. Akşener, “Çok zor dönemlerde iğnenin deliğinden geçtim, kimse böyle iftirada bulunmaya cesaret edemedi. 28 Şubat’la bugün arasında namertlik farkı var.” dedi. İşte Akşener’in açıklamalarından satır başları:

ŞEREF VE HAYSİYETTEN YOKSUN İNSANLAR: “Şimdi bu şereften, haysiyetten yoksun, alçaklığın dip yaptığı ve korkaklığın belirgin olduğu bir davranış biçimi. Türkiye’de kadın siyasetçilere yönelik hep hoyrat bir dil olmuştur. Bu dilin bu kadar dip yaptığı bir dönemi biz hiç yaşamadık.”

BÖYLE BİR ŞEREFSİZLİKLE KARŞILAŞMAMIŞTIM: “İsmini bile anmaktan midemin bulandığı şahıslar program yapmışlar. Latif Erdoğan’ı tanımıyorum ama Barlas ailesini tanırım, Barlas ailesi de beni tanır. Ben bir kadınım ve en zor zamanlarda dahi böyle haysiyetsizlikle, alçaklıkla, şerefsizlikle karşılaşmamıştım. Müslüman görünümlü münafıklar var ülkemizde.”

İKTİDARLARI TEHLİKEDE, ASABİYET BUNDAN: “Bugün mahkemeye verdim bu kişileri. Mahkemenin sonuçlarına bakacağız. Bu Meral Akşener meselesi değil. MHP yükseliyor. AKP’den MHP’ye ciddi bir oy kayıyor. Bunun getirdiği bir asabiyet söz konusu. AKP tek başına iktidar çıkaramayacak. Bu asabiyet, bu saygısız dil bundan.”

ÜÇ KADININ NE DÜŞÜNDÜĞÜNÜ MERAK EDİYORUM: “Üç kadının ne düşündüğünü merak ediyorum şimdi. Birincisi Emine Erdoğan. İkincisi Başbakan’ın eşi Sare Davutoğlu. Kanal sahibinin kızı olan Songül Kalyoncu’nun ne düşündüğünü de merak ediyorum. Ben bu süreçte anladım ki, iman ile korku aynı yürekte bulunmuyor.”

EN ÇOK İSLAM’A ZARAR VERİYORLAR: “Her şeyden çok dine zarar veren bir tavırdır. Dinin içindeki bütün kutsallığı ortadan kaldıran bir davranış. Ama benim bundan sonraki muhatabım Tayyip Erdoğan’dır. Bu kanalın Tayyip Bey’in kanalı olduğunu düşünebiliriz. Nasıldır spontane midir bilmiyorum ama bu, beni susturmaya yönelik.”

MEYDANLARDA KUR’AN’I SALLAMAYI BİLİYORSUN!: “Tayyip Bey bu mitinglerin maliyetini nereden karşılıyor? Devletin kasasından; yani bizim vergilerimizden. Miting meydanlarında Kur’an-ı Kerim sallamasını biliyor da bunun haram olduğunu bilmiyor mu? Bunu eleştirdiğim için, 17/25 Aralık’ın hesabının sorulacağını söylediğim için bu iğrenç iftiraya maruz kaldım.”

‘DİN’ DİYEREK SOYUYORLAR: “Dünün mağdurları, bugünün zalimleri ve mağrurlarıdır. Aynı arabalara, aynı uçaklara biniyorlar ve aynı saraylarda yaşıyorlar. 17-25 Aralık’tan gördük ki dün ‘cumhuriyet’ diye diye soymuşlar bugün de ‘din’ diye diye soymuşlar.

O POLİSLER GÖREVLERİNE İADE EDİLECEK: “17-25 Aralık soruşturmasını yapan emniyet görevlilerine bu yaptıkları görevden dolayı maruz görülenleri kurumsal yapı olarak olarak reddediyoruz. Bütün haksızlığa uğramış memurların haklarının iade edileceğine dair seçim beyannamesinde madde var.”

SEÇİMİ ERTELETMEK İÇİN SURİYE’YE GİREBİLİRLER: “Bazen çok çılgınlaşır. Kaybedeceğini anlarlarsa seçimi tehir etmek adına Suriye’ye girebilirler.”

1 TRİLYONLUK ARABA HARAM-ZIKKIM OLSUN: “Diyanet İşleri Başkanı, ‘bakara-makara’ ile ilgili nasıl fetva verecek? Erdoğan’ın Allah’ın bütün vasıflarını üstünde taşıdığıyla ilgili… Hırsızlıkla ilgili, evden çıkan dolarla ilgili! Benim vergimle 1 trilyonluk makam arabasına binerse haram-zıkkım olsun.”

 

 

ERDOĞAN, DAVUTOĞLU’NU MADARA EDİYOR: “Recep Tayyip Erdoğan, Ahmet Davutoğlu’nu her fırsatta madara ediyor. Davutoğlu’nun konuşma yaptığı tüm grup toplantılarında Erdoğan’ın aynı anda bir grupla konuşmaları oluyordu; Davutoğlu’nun konuşmaları kesilerek Erdoğan’ın konuşmaları giriyordu. Böyle bir dönem yaşadık. Erdoğan, Davutoğlu’na kendisine cezai ehliyeti yokmuş gibi davranıyor.”

www.ukraynahaber.com.ua

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]