Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Beşiktaş taraftarı ile Schuster arasındaki söz düellosu Kiev’e taşındı

Beşiktaş taraftarı ile Teknik Direktör Bernd Schuster arasındaki söz düellosu Ukrayna’nın başkenti Kiev’e taşıdı.  

Maçı izlemek için Kiev’e gelen bir doktor ve avukat olduğu belirlenen Beşiktaş taraftarı kaldıkları evin balkonuna İspanyolca hıyar anlamına gelen ‘pepinos’ imzalı; “Eve gitmedik buradayız” yazılı pankart astı.

Balkonlarına pankart asan mesleklerini söyleyen ama isimlerinin yayınlanmasını istemeyen taraftarlar ukraynahaber.com’a yaptıkları açıklamada; “Taraftara pepino diyen Schuster bizce çoktan gitti ama biz bu dondurucu soğuğa rağmen takımımızın yanındayız” dedi.  

Bununla birlikte teknik adam Schuster, turu geçmelerinin zor olarak görülebileceğini, ancak futbolda bu tür olayların çok yaşandığını belirtti.

Öte yandan Beşiktaş, yarın UEFA Avrupa Ligi ikinci tur rövanşında Dinamo Kiev ile yapacağı maçı öncesi son antrenmanını karşılaşmanın oynanacağı Valeriy Lobanovskiy Stadyumu’nda dün gerçekleştirdi.

İbrahim Demir – UkraynaHaber.Com

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]