Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
DünyaHaberler

Hocaefendi’den şehit savcı Kiraz’a taziye

Fethullah Gülen Hocaefendi, İstanbul’daki Çağlayan Adalet Sarayı’nda teröristler tarafından şehit edilen Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz için taziye mesajı yayınladı.

Şehit edilen savcı Kiraz için rahmet dileyen Hocaefendi, ailesi, yakınları ve adalet camiasına başsağlığı dileğinde bulundu.

İşte Hocaefendi’nin o mesajı;

“Istırap verici pek çok hadiseyi art arda göğüslemek durumunda kaldığımız bu sıkıntılı günlerde, hayatını adalet ve hakkaniyete adayan değerli yargı mensuplarımızdan, menfur bir terör saldırısıyla vazife başında şehit edilen Cumhuriyet Savcımız Mehmet Selim Kiraz Beyefendi’ye Cenab-ı Erhamürrahim’den rahmet ve mağfiret diler, eşi ve çocuklarına, ailesine, çalışma arkadaşlarına ve adalet camiasına başsağlığı dilerim.

Ülkemizde barış ve huzura darbe vurmak isteyen karanlık ellere fırsat verilmemesi ve menfur cinayetlerin ardındaki asıl faillerin ortaya çıkarılması en büyük dileğimizdir.

Cenab-ı Hak’tan memleketimizi huzur ve itminan dolu günlere eriştirmesini niyaz ederim.”


CIHAN  | İSTANBUL

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]