Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

[FOTO GALERİ] Poroşenko, Erdoğan’ı askeri törenle karşıladı

Ukrayna Cumhurbaşkanı Petro Poroşenko, 4. Türkiye-Ukrayna Yüksek Düzeyli Stratejik İşbirliği Konseyi Toplantısı için Ukrayna’nın başkenti Kiev’e gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı askeri törenle karşılandı.

Ukrayna Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nda gerçekleşen resmi törende, iki ülke milli marşlarının çalınmasının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan, tören kıtasını Ukraynaca selamladı. İki ülkenin karşılıklı heyetlerinin takdiminden sonra Erdoğan ve Poroşenko baş başa görüşmeye geçti.

Görüşmeye; Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Feridun Bilgin ve Ukrayna kabinesinden bakanlar katıldı.

Baş başa ve heyetler arası görüşmelerin ardından Erdoğan ve Poroşenko, Yüksek Düzeyli İşbirliği Konseyi toplantısına başkanlık edecek ve ortak basın toplantısı düzenleyecek.

 

 

YUNUS ERDOĞDU | WWW.UKRAYNAHABER.COM

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]