Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

3 yeni film vizyona giriyor

Bu hafta sinemaseverler 3 yeni film ile buluşuyor. Gerilim, komedi, polisiye türlerinden seçkilerin gösterime gireceği 18 Ocak haftasında Şahan Gökbakar’ın komedi dozu yüksek “Celal ile Ceren”i haftanın vizyona giren tek Türk filmi.

BİTİK ŞEHİR

New York Belediye Başkan’ı Nicholas Hostetler, özel dedektif Billy Taggart’ı sadakatsiz eşi Cathleen’i takip etmesi için tutar. Fakat Billy bunun bir komplo olduğunu çok geçmeden anlayacaktır. Araştırmalarını derinleştirirken hayatını tehlikeye sokan olaylarla karşılaşacak, işi ve ailesi için kötü sonuçlar doğurabilecek tercihler yapmak zorunda kalacaktır. Allen Hughes’un yönettiği ve Russell Crowe, Mark Wahlberg, Catherine Zeta Jones ile Barry Pepper’ın oynadığı “Bitik Şehir”in büyük çoğunluğu New York’ta çekildi.

MAMA

Victoria ve Lilly adlı kız kardeşler, iz bırakmadan kaybolur. Amcaları Lucas ve kız arkadaşı Annabel çocukları bulurlar fakat bir süre sonra küçük kızlarla birlikte başkalarını da mı misafir aldıklarını merak etmeye başlarlar. Annabel evlerinde başka bir kötülüğün var olduğundan emin olmaya başlar. Duydukları fısıltıların kaynağının ölümcül bir varlık olduğunu keşfeder. Andy Muschietti’nin yönettiği ve Jessica Chastain, Nikolaj Coster Waldau ile Isabelle Nelisse’nin oynadığı “Mama”, gerilim sevenler için.

CELAL İLE CEREN

Babasının dükkânında çalışan esnaf Celal’le, büyük bir yapı markette departman sorumlusu olarak çalışan Ceren yaklaşık altı yıldır birliktedirler. Evlenmeye karar veren çiftin yakın arkadaşlarının sebep olduğu çeşitli olaylardan dolayı Ceren ile Celal’in evlilik plânları da suya düşer. Film, ilişkileri komedi üslûbuyla anlatırken, herkesin birşeyler bulacağı kadar da gerçekliğe yakın duruyor. Togan Gökbakar’ın yönettiği ve Şahan Gökbakar, Ezgi Mola, Gökcen Göçebağ ile Dilşah Demir’in oynadığı “Celal ile Ceren”, komedi türünde. Kadın-erkek ilişkilerine farklı bir açıdan bakan Şahan Gökbakar, uzun yıllar birlikte olan sevgililerin birbirlerini kaybettikten sonra yaşadığı deneyimi, yine komedi dozu yüksek özgün mizah üslubuyla beyaz perdeye taşıyor.

KÖKSAL AKPINAR | İSTANBUL – CİHAN

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]