Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Charlie Hebdo’nun yeni sayısı milyon adet basılacak

Charlie Hebdo mizah dergisinin önümüzdeki hafta da basılacağı bildirildi. Charlie Hebdo çalışanı Patrick Pelloux derginin avukatı Richard Malka’nın da doğruladığı bu bilginin yanı sıra yeni sayının 1 milyon adet basılacağını paylaştı.

Paris’te mizah dergisi Charlie Hebdo’ya yönelik yapılan saldırı hakkında soruları cevaplayan dergi çalışanı Patrick Pelloux, işlerine devam edeceklerini, derginin hayatta kalan çalışanlarının bu konuda hemfikir olduğunu ifade etti. Yakın bir sürede bir araya geleceklerini paylaşan Pelloux, “Bir şekilde başımızın çaresine bakıp derginin yeni sayısını yayınlayacağız. Bürolarımıza soruşturmalar sebebiyle şu anda giremiyoruz. Acılarımız, korkularımıza rağmen o dergiyi çıkaracağız çünkü saçmalığın galip gelmesini istemiyoruz.” dedi.

Saldırıda ölenler arasında bulunan Charb ismiyle tanınan yayın yönetmeninin sözlerini hatırlatarak devam eden Pelloux, “O ‘ne olursa olsun bu dergi çıkacak’ derdi’.” ifadelerini kullandı.

Mizah dergisinin Genel Yayın Yönetmeni Gérard Biard ise önümüzdeki hafta çıkarılması kararlaştırılan sayı hakkında “Bir şeyler yapacağız.”’ dedi. Saldırıda en ünlü mizahçıları Charb, Wolinski, Cabu, Tignous gibi isimleri kaybeden Biard sözlerine “Ne şekilde olur, şu an bilmiyorum ama mutlaka yapacağız.” ifadelerini kullandı.

Tirajı son zamanlarda 30 binde seyreden dergi hayatta kalabilmek için yardım çağrısında bulunmuştu.

BRÜKSEL – CİHAN

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]