Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Samanyolu Haber ve Bugün TV izlenme rekoru kırdı

Son bir hafta boyunca dünyanın saygın medya kuruluşlarında geniş yankı uyandıran ve medya özgürlüğüne darbe vuran operasyon Türkiye’nin bir numaralı gündem konusu oldu.

Halk tercihini özgür basın kuruluşlarından yana kullanarak darbe operasyonunu Samanyolu Haber ve Bugün TV’den takip etti.

Bu iki kanal izlenme rekoru kırarken, medya operasyonuna ilişkin haberleri yayınlayan Zaman Gazetesi’nin tirajı 50 bin artış gösterdi.

Zaman Gazetesi Genel Yayın Müdürü  Ekrem Dumanlı’nın serbest bırakıldığı 19 Aralık Cuma günü canlı yayın yapan Samanyolu Haber tüm günde 1,36 reytingle 1. olurken ‘prime time’da 0,99 reytingle 2. oldu.

Dumanlı’nın serbest bırakıldığı saatler olan 14.00 ile 15.30 saatleri arasında izlenme rekorları kıran Bugün TV 1,60 reyting oranına ulaşırken, Samanyolu Haber TV 1,40 reyting oranına ulaştı.

Operasyonun yapıldığı gün olan 14 Aralık’ta ise Samanyolu Haber AB’de aldığı 3,23 reytingle ilk sıraya yerleşirken ‘prime time’da 1,65 reytingle zirveye adını yazdırdı. Bugün TV ise aynı gün ilk on sıralamasında AB’de aldığı 1,49 reytingle ikinci sırada yer aldı.

ZAMAN.COM.TR – İSTANBUL

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]