Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

CANLI YAYINI İZLE! ZAMAN’A OPERASYONDA SAAT SAAT YAŞANANLAR…

Zaman Gazetesi Genel Yayın Müdürü Ekrem Dumanlı, binlerce Zaman sevdalısının alkışları ve tezahüratı arasında gözaltına alındı.

Fuat Avni’nin Twitter’da duyurduğu operasyon başladı. 17-25 Aralık yolsuzluk ve rüşvet soruşturmasını unutturmak için yıldönümünde Zaman Gazetesi’ne polis baskın düzenledi. Zaman Gazetesi Genel Yayın Müdürü Ekrem Dumanlı’yı gözaltına alındı.

 

OPERASYONDA SAAT SAAT YAŞANANLAR

13.55: Ekrem Dumanlı gazete binasından çıkarıldı. Polis otosuna bindirildi.

13.35: Zaman gazetesi yayın yönetmeni Ekrem Dumanlı gazete binasından gözaltına alınıldı. Dumanlı, “Suçu olanlar, borcu olanlar korksun. Suçu olmayan insanların korkacak bir şeyi yoktur” dedi.

13.27: Zaman gazetesi binasına yeniden polis geldi. Polisler, kimliklerini göstererek içeri girmeye çalışıyor.

12.55: Gözaltına alınan yapımcı Salih Asan, yönetmen Engin Koç ve eski asayiş şube müdürü Erçıktı, sağlık kontrolü için Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesine getirildi.

12.50: İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen operasyon kapsamında, hakkında gözaltı kararı bulunan Batman Emniyet Müdürlüğü Koruma Şube Müdürlüğü’nde görevli komiser A.C. evinde gözaltına alındı. Mardin’de ise aynı operasyonla ilgili olarak 2 polisin gözaltına alındığı bildirilirken, polislerden birinin Şırnak Emniyet Müdürlüğünde görevli olduğu belirtildi.

12.26: Eski İstanbul Organize Şube Müdürü ve Siirt eski Emniyet Müdürü Mutlu Ekizoğlu avukatıyla teslim oldu.

10.48: 14 Aralık Operasyonu kapsamında Eski İstanbul Organize Şube Müdürü ve Siirt eski Emniyet Müdürü Mutlu İkizoğlu da gözaltı listesinde bulunuyor. İkizoğlu, Ergenekon ve Şike Operasyonlarını da yürütmüştü.

10.45: Operasyon çerçevesindeki soruşturma kapsamında, Erzurum’da bir komiser gözaltına alındı. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığının yürüttüğü soruşturma kapsamında, Erzurum Emniyet Müdürlüğünde görev yapan ve ismi açıklanmayan bir komiserin gözaltına alındığı belirtildi.

09.37: Van’da düzenlenen “14 Aralık Operasyonu”  kapsamında STV’ de yayınlanan Tek Türkiye Dizisi senaristi Makbule Çam Alemdağ’ın evinde gözaltına alındığı bildirildi.

09.20: Operasyonu yürüten İstanbul Emniyet Müdürlüğü binasının çevresindeki bazı yollar araç trafiğine kapatıldı.

09.15: Samanyolu Yayın Grubu Başkanı Hidayet Karaca “14 Aralık Operasyonu” kapsamında gözaltına alındı.

09.00: 14 Aralık Operasyonu kapsamında polis ekipleri sabah saatlerinde Beylikdüzü Yakuplu’da bululnan Marmara Evleri 3’e geldi. Ekipler sitenin güvenlik görevlileriyle birlikte ‘A1’ Blok’a  girdi. Burada yaşayan İstanbul Eski Terörle Mücadele Şube Müdürü ve eski Hakkari Emniyet Müdürü Tufan Ergüder polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Ergüder polis arabasına bindiği sırada, bir kadının kendisine el salladı.

07.15: Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü’ne bağlı polislerin ilk adresi Zaman Gazetesi’nin Yenibosna’daki binasına oldu. Bu sınrada gazetenin önünde gruplar toplandı. Polis burada toplanan grupların protestoları arasında binaya girdi.

Polisle bekleyen arasında kısa süre itişmeler yaşandı. Protestonun ardından polisler gazete binasına girdi. Kısa süre sonra polisler gazete binasından çıktı. Polislerin evrak eksikliği nedeniyle çıktığı öğrenildi.

 

 


CANLI YAYIN AŞAĞIDAKİ PENCEREDE!


07.00: Polis araçlar art arda Vatan caddesi’ndeki emniyet müdürlüğü binasında çıkmaya başladı.

06.00: ARALARINDA İstanbul’un da bulunduğu bazı illerde başlatılan “14 Aralık operasyonu” kapsamında Eskişehir’de Samanyolu TV’nin yapımcısı Salih Asan ve yönetmeni Engin Koç’u gözaltına alındı. Jandarma ve polis ekipleri bugün saat 06.00 sıralarında merkez Tepebaşı İlçesi’nde ‘Sungurlar’ ve ‘Tek Türkiye’ dizilerinin yapımcısı Salih Asan’ın evine geldi. Görevliler, Asan’ı gözaltına alarak Emniyet Müdürlüğü’ne götürdü.  Aynı saatlerde yine Samanyolu TV’de yayınlanan ‘Sungurlar’ dizisinin yönetmeni Engin Koç, merkez Odunpazarı İlçesi’ndeki evinde gözaltına alındı. Koç ve Asan, sağlık kontrolünün ardından İstanbul’a götürüldü.

www.ukraynahaber.com.ua

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]