Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Steinmeier: Rusya Kırım’da uluslararası hukuka aykırı hareket etti

Almanya Dışişleri Bakanı Frank-Walter Steinmeier Avrupa Güvenlik ve İşbirliği Teşkilatı (AGİT) Bakanlar Kurulu toplantısından önce basın açıklaması yaptı.

Ukrayna krizine atıfta bulunarak Avrupa’nın zor bir dönemden geçtiğini ifade eden Alman bakan, AGİT’in önemini vurguladı. Steinmeier, AGİT Bakanlar Kurulu toplantısının kalıcı barış ortamın sağlanması için önemli bir tartışma platformu olduğunu söyledi.

İsviçre’de düzenlenen programda konuşan Almanya Dışişleri Bakanı Steinmeier, “Rusya’nın Kırım’da yaptıklarının uluslararası hukuka aykırı olduğunu bu toplantıda yine dile getireceğiz. Ukrayna’nın istikrarsızlaştırılmasını kabul edemeyiz.” diyerek Rusya’yı eleştirdi.

BORHAN BAŞ | CİHAN

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]