Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
EğitimHaberler

[FOTO GALERİ] Meridyen hafta sonu anne-babaları da okullu yaptı

Uluslararası Meridyen Okulu’nda, Türk dili konuşan velilere yönelik, “İnternet Ağında Çocuğum” konulu seminer verildi.

15 Kasım cumartesi günü kahvaltıyla başlayan, ‘anne-baba okulu’ programa veliler yoğun ilgi gösterdi.

Bilgisayar öğretmeni Ali Evren Acun ile Türkçe öğretmeni Bilal Taştekin tarafından yapılan sunum büyük beğeniyle takip edildi.

“İnternet Ağında Çocuğum” başlıklı seminerde günümüzün en önemli problemlerinden; doğru internet kullanımı, internetin fayda ve zararları, internet bağımlılığı ve ebeveynlere düşen vazifeler hakkında anne-babalara son derece faydalı bilgiler verildi.

Seminer esnasında, geleceğin anne ve babaları olan okul öğrencilerinin rol aldığı eğitici-öğretici skeçlerin videoları gösterildi. Aileler büyük beğenisini kazanan etkinlikte hazır bulunan ailelere ‘katılım sertifikası’ verildi.

Okul idaresinden yapılan açıklamada, bir sonraki ‘anne-baba okulu’ etkinliğinin 2015 yılı başında Ocak ayında yapılması planlandığı bildirildi.

WWW.UKRAYNAHABER.COM

YUNUS ERDOĞDU | WWW.UKRAYNAHABER.COM

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]