Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

ABD’nin göbeğinde Erdoğan’ın yeğeni ve danışmanları gazeteciye saldırdı

VARANK, KORUMALARA TALİMAT VERDİ

Bugün Gazetesi Washington Temsilcisi Adem Yavuz Arslan, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yeğeni ve danışmanlarının saldırısına uğradı. Arslan bu çirkin saldırıyı Twitter hesabından duyurdu.

Birleşmiş Milletler Genel Kurulu çalışmaları çerçevesinde Amerika Birleşik Devletleri’nde bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD Başkan Yardımcısı Joe Biden’le otelde bir görüşme yaptı. Görüşmeye sadece ABD basını alındı. Bu sırada Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yeğeni Ali Erdoğan, herkesin içinde Adem Yavuz Arslan’a küfretti. Daha sonra da tekmeleyerek otelden attırdı.

VARANK, KORUMALARA TALİMAT VERDİ
Bütün gazetecilerin lobide beklediği sırada Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mustafa Varank da korumalara ‘atın bunu’ talimatı verdi. Yavuz Arslan, otelin önünde beklerken Şenol Kazancı ve Aydın Ünal’ın, yanına gelerek ailesine ve kendisine ağır küfrettiğini, tehditler savurduğunu ve saldırmaya kalktığını yazdı. Sivil iki kişinin ise gelip tekme attığını belirtti.

www.ukraynahaber.com.ua

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]