Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Rus taraftar Dünya Kupası finalinde sahaya girmeyi önceden planlamış

Rus taraftar Vitaliy Zdorovetskiy, Dünya Kupası finaline bir gün kala sosyal paylaşım sitesinde sahaya gireceği yönünde bazı imalarda bulunmuş.

Brezilya’da Arjantin ile Almanya arasında oynanan Dünya Kupası finalinde sahaya girerek maçın durmasına neden olan Rus taraftar Vitaliy Zdorovetskiy, internette komik videolarıyla ünlü olduğu ortaya çıktı. Zdorovetskiy’in maçtan bir gün önce sosyal paylaşım sitesinde ‘Yarın TV’de görüşürüz’, ‘Hayatımın en önemli günü’ gibi mesajlar paylaştığı ortaya çıktı.

Maçın ikinci yarısında üzerinde ‘Doğuştan şakacı’ yazısıyla sahaya giren Rus taraftar Alman futbolcu Benedikt Höwedes’e sarılarak öpmeye çalıştı. Daha sonra Zdorovetskiy korumalar tarafından yakalanarak sahanın dışına çıkartıldı, ancak yayın kuralı gereği bu görüntüleri televizyon başındaki vatandaşlar izleyemedi.

Tribünde maçı izleyen ünlü basktbolcu Lebron James o anı görüntüleyerek İnstagram hesabından paylaştı.

Daha sonra Zdorovetskiy sahaya giriş anıyla ilgili resimlerini sosyal paylaşım sitesinde koyarak ‘Nihayet ünlüyüm’, ‘Başardım’ gibi mesajlar yazdı.

Zdorovetskiy’in youtube hesabında 6 milyondan fazla takipçisinin bulunduğu belirtiliyor.

MOSKOVA – CİHAN

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]