Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Demirel, Ukrayna Cumhurbaşkanı Poroşenko ile görüştü

TBF ve FIBA Avrupa Başkanı Turgay Demirel, EuroBasket 2017 hakkında görüşmek üzere Ukraynalı liderleri 7 Temmuz tarihinde Kiev’de ziyaret etti.

Demirel, Ukrayna Başkanı Petro Poroşenko, Başbakan Arseniy Yatsenük, Kiev Valisi Vitali Kliçko ve Ukrayna Basketbol Federasyonu Başkanı Saşa Volkov ile Genel Sekreteri Saşa Larin tarafından ağırlandı.

Demirel, FIBA Avrupa Genel Kurulu’nun geçtiğimiz ay aldığı, ülkede yaşanan politik durum ve güvenlik sorunları nedeniyle EuroBasket 2015’in yerinin değiştirilmesi kararının ardından Ukrayna’nın EuroBasket 2017’ye ev sahipliği yapmasını sağlayacak anlaşmaya son şeklini vermek üzere Kiev’deydi. Demirel, Ukrayna hükümetinden arenaların inşası ve organizasyonunun genel başarısı hakkında garantiler aldı.

Toplantının ardından Demirel “EuroBasket 2017’nin Ukrayna’da birlik sağlayacak bir güç haline geleceğine ve son yıllarda harika başarılar kazanan Ukrayna Milli Takımı için ortaya çıkacak desteğin Ukraynalıların menfaatine olacağından eminim,” dedi.

Poroshensko, EuroBasket organizasyonu ev sahipliğinin ertelenmesi konusundaki teklif için minnettar olduğunu belirtirken, dünyanın dört bir yanında insanların Ukrayna’ya gösterdiği destek için teşekkür etti.

www.ukraynahaber.com.ua

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]