Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Türkiye’de Başbakanlık Müşaviri Yusuf Yerkel vatandaş tekmeledi

Başbakanlık Müşaviri Yusuf Yerkel’in Soma’da bir kişiyi tekmelemesi, eski hocası Gökhan Bacık tarafından da tepkiyle karşılandı. İngiltere’deki SOAS Üniversitesi de, Yerkel’in kurumlarıyla hiçbir ilişkisinin olmadığını açıkladı.

İpek Üniversitesi öğretim üyesi Prof. Dr Gökhan Bacık, Twitter’dan yaptığı açıklamada “Eski bir öğrencim büyümüş “devlet adamı” olmuş. Bugün bir vatandaşı tekmelerken resmini gördüm. Çok üzüldüm. Demek bir yerde hata yaptık.” ifadeleriyle tepki gösterdi.

SOAS ÜNİVERSİTESİ: KURUMLA İLİŞKİSİ YOK

Öte yandan İngiltere’nin başkentli Londra’da faaliyet gösteren ünlü SOAS üniversitesi, Başbakanlık Müşaviri Yusuf Yerkel’in kurumla hiçbir ilişiğinin olmadığını duyurdu.

Üniversitenin internet sitesinden yapılan açıklamada, Yerkel’in 27 Eylül 2010 – 25 Eylül 2011 tarihlerinde üniversitenin öğrencisi olduğunun fakat daha sonra ayrıldığı belirtildi.

ZAMAN

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]