Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Erdoğan’dan, Rusya’ya bir ziyaret hediyesi daha: Sputnik

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yarın yapacağı St. Petersburg ziyareti öncesinde keyfi olarak engellettiği Rusya Devlet Haber Ajansı Sputnik’i yine keyfi bir şekilde açarak bir Rusya’ya bir jest yaptı.

Türkiye’de muhalif ses çıkartan  bütün basın kuruluşlarını sansürleyen Erdoğan Rejimi, bir ara düşman ülke olarak tanımladığı Rusya’nın 31 dilde yayın yapan Sputnik’e Türkiye’den erişimin engellemişti.

Erdoğan Rejimi’nin keyfi kararı, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’le yarın yapması beklenen görüşmenin hemen öncesine denk gelmesi bir jest olarak görüldü.

Erdoğan Rejimi,
hiçbir delil gösteremeden darbe girişimi iftirası attığı Hizmet Hareketi‘nin bütün medya organlarının yanı sıra Kürt medyasının neredeyse tamamına sansür uygulamaya devam ediyor.

Bugüne kadar uygulanan 112 bin 126 sitenin erişim engeli kararının 105 bin 346’sı TİB tarafından alındı.
Mahkeme ve savcılık kararıyla engellenen sitelerin sayısının ise sadece 2 bin 840.

ukraynahaber

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]